5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öbür özelliği kilit + posta seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bunun midein bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup Yangın Çıkış Kapısı aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Özel kanun ve yönetmelikle esirgeme altına kurallara tam olarak entegrasyon elde etmek hem maddi hem de içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar marifetiyle denetimler mimarilır. Yangın merdivenleri;

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan konstrüksiyonlar bağırsakin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi namına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların esas girizgâhlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının güçlü bir halde meydana gelmesi özellikle mürtefi katlı örgülarda gezinti veya pencerelerden kaymak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme mevla olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır bünyelarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri derin bir incelemeye basıcı tutulur. Konstrüksiyonların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, yapıların haricinde mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en birebir fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page