Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir koruma ortamında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana ehil veya bedii küşümların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin cenahı keşik, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öbür yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık düzenıyoruz.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara önemli suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni kapılarının ve gayrı birhayli yangınla uğraş ekipmanının nasıl kullanılacağını öğrenmek, bir yangına elbette yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Yetkili itfaiyeden himmet düzenınabildiği kabilinden AFAD yetkilileri yangın manevraı eğitimi bile verebilmektedir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine Yangın Kapısı Fiyatları akla yatkın olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Başarılı bir tahliye niyetı, hareket, sel ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin özümlemeı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page